Grenzeloze mogelijkheden met Freight Frame

7 maart 2024
2 minuten
Arno Ermers

Al meer dan 30 jaar verzorgt Freight Frame het dagelijkse transport tussen Benelux (Nederland, België en Luxemburg) en Finland. Maar dat is nog niet alles. Ontdek de grenzeloze mogelijkheden van Freight Frame, de vaste dochterorganisatie van logistiek dienstverlener Nabuurs.

 

Ontdek onze bestemmingen

 

Dankzij onze jarenlange ervaring is Freight Frame gespecialiseerd in transport van en naar Finland. Wij verzorgen dagelijks vervoer van en naar de grootste steden in Finland, zoals Helsinki, Tampere, Turku, Vantaa, Oulu, Espoo, Kotka, Hamina en nog veel meer. Freight Frame verzorgt dus dagelijks transport tussen de Benelux en Finland, maar ook naar de overige Scandinavische landen (Noorwegen, Zweden, Denemarken) en de Baltische Staten (Estland, Letland, Litouwen). Daarnaast maken crossdocklocaties doorvoer van en naar West- en Zuid-Europa mogelijk. Freight Frame gaat geen uitdaging uit de weg.

Onze transportdiensten

Freight Frame voert transporten naar Finland zelf, met eigen materieel, uit. Zo beschikken we over een grote vloot aan megatrailers, kastenwagens en thermotrailers. Heb je een transportvraagstuk? Dan hebben wij de transportdienst die er bij past. Zo zijn we gespecialiseerd in geconditioneerd vervoer. Dankzij ons moederbedrijf Nabuurs zijn we volledig ingesteld op gekoeld en/of verwarmd vervoer. Snelle en efficiënte winkeldistributie in Finland is een van onze specialismen. Ook dagelijks transport van algemene handelsgoederen, volume transport, dedicated transport, speciaal transport en projectmatig transport behoren tot onze specialismen.

Onze transportmiddelen

Ben je op zoek naar specifieke middelen voor jouw transport? Naast onze transportdiensten bieden we ook nog verschillende transportmiddelen aan. Zo kun je bij ons terecht voor dagelijks transport van levensmiddelen van en naar Finland of vanuit de Benelux naar overig Scandinavie en de Baltische Staten. Hierbij is Freight Frame volledig ingesteld op kwaliteit en voedselveiligheid. Onze vloot is geschikt voor thermo-, vries- en drooggoed. Of wat dacht je van hightech transport (veilig transport van hoogwaardige goederen) of chemicaliën/ADR-transport? Zowel voor full truckloads als groupage zendingen kun je terecht bij Freight Frame. Voor elke transportuitdaging die jij hebt, bieden wij een passende oplossing.

 

Dit is Freight Frame

  • Korte communicatielijnen
  • Persoonlijk met één aanspreekpunt
  • Dagelijks transport naar Scandinavië en de Baltische Staten
  • Lokale aanwezigheid in Finland met ons eigen kantoor
  • Crossdocking naar Finland
  • Fijnmazige distributie met FTL

Wij zijn een groep gedreven en enthousiaste mensen met liefde voor de transportwereld naar Noord-Europa. Wij kennen en spreken de taal waardoor we jou de transportservice kunnen bieden die je van een vervoerder verwacht.

Heb je specifieke wensen of ben je op zoek naar goederenvervoer naar een andere locatie? Neem gerust contact met ons op om onze transportmogelijkheden op maat te bespreken.

Freight Frame

Join the

Front row

Deze website is (nog) niet geoptimaliseerd voor weergave in landscape modus.
Houd je mobiel rechtop om de staande modus te gebruiken.