Transport Zweden

Specialist in transport van en naar Zweden

Wij verzorgen dagelijkse transporten van en naar Zweden. Freight Frame richt zich nu al meer dan 10 jaar op Zweden en hebben dan ook ruime ervaring in het vervoeren van goederen van de Benelux naar Zweden en vice versa. Zo verzorgen wij dagelijks transport van en naar de grootste steden van Zweden, zoals Stockholm, Göteborg, Malmö en tal van andere bestemmingen. Wil jij goederen laten vervoeren naar een andere locatie of heb je andere specifieke wensen? Geen probleem, daarvoor bieden wij transportoplossingen op maat aan. Neem contact met ons op om de maatwerk transportoplossingen te bespreken. Voor transport van en naar Zweden verzorgen we verschillende transportmogelijkheden, zoals algemeen handelstransport, levensmiddelentransport, speciaal transport en ADR transport.

Je bent dus aan het juiste adres bij Freight Frame als je op zoek bent naar een transportbedrijf dat goederen vervoert van en naar Zweden en altijd een oplossing heeft voor jouw specifieke wensen. Hieronder lees je meer onze transportmogelijkheden voor Zweden.

Onze transportmogelijkheden voor Zweden

Freight Frame biedt als transportbedrijf verschillende transportoplossingen aan. Hieronder vind je de transportmogelijkheden voor Zweden. Wil jij goederen op een andere manier vervoeren of heb je specifieke wensen? Neem dan contact met ons op om de mogelijkheden te bespreken.

Algemeen handelstransport

Dagelijks transport van algemene handelsgoederen vanuit de Benelux naar Zweden. Door onze grote volumes aan goederen die we dagelijks transporteren, acteren we flexibel en kunnen we snel vervoeren tegen aantrekkelijke tarieven.

Levensmiddelentransport

Dagelijks internationaal transport van droge en geconditioneerde levensmiddelen. Daarnaast verzorgen wij food transport vanuit de Benelux naar Zweden.

Speciaal transport

Dagelijks speciaal transport van goederen vanuit de Benelux naar Zweden. Onze megatrailers met een binnenmaat tot 3.00 meter maken al veel mogelijk, al blijkt dit soms niet voldoende. In het geval van speciaal of exceptioneel transport, zoals lengtetransport, breedtetransport of volumetransport dan geeft Freight Frame je letterlijk de ruimte.

ADR transport.

Dagelijks internationaal ADR transport in zakgoed, IBC’s, drums, vaten en cans vanuit de Benelux naar Zweden. Wij werken conform Europese wettelijke voorschriften voor tal van gerenommeerde chemie klanten, van een enkele pallet tot een volle lading. Freight Frame zorgt voor ADR transport uitgerust materiaal, gecertificeerde chauffeurs en de mogelijkheid tot geconditioneerd vervoer.

Bekijk al onze concepten voor meer informatie over transport van Freight Frame.

 

Voordelen Freight Frame

Bij Freight Frame ben jij verzekerd van een aantal voordelen, wij hebben ze voor je op een rij gezet:

  • Al meer dan 30 jaar actief;
  • Snel schakelen en altijd met een vast contactpersoon;
  • Van groupage zendingen tot volumetransport, zowel geconditioneerd als droog;
  • Eigen kantoren in Nederland en Finland, alles onder controle;
  • Freight Frame is onderdeel van Nabuurs. Dé specialist in integrale logistieke oplossingen voor Fast Moving Consumer Goods (Food & Retail).

 

Andere transport bestemmingen in Scandinavië

Freight Frame is dé specialist in internationaal transport van en naar Scandinavië. Naast Zweden, verzorgen wij ook dagelijks transport van en naar:

 

Transport van en naar de Baltische staten

Bij Freight Frame verzorgen we niet alleen transport van en naar Scandinavië, maar bieden wij ook transportoplossingen aan voor het vervoeren van goederen van en naar de Baltische staten. Zo verzorgen wij ook dagelijks transport van en naar:

 

Offerte aanvragen?

Freight Frame is jouw partner voor transport van en naar Zweden. Ben jij benieuwd naar wat wij voor jouw bedrijf kunnen betekenen? Neem gerust contact op of vraag direct een offerte aan via sales@freightframe.com.

Freight-Frame-transport-zweden