Klantcase Na-Nomi

Meer tijd voor core business dankzij uitbesteding transport

Na-Nomi is een co-packing organisatie die bedrijven helpt om Fast Moving Consumer Goods (FMCG) verpakkingen af te stemmen op verschillende distributiekanalen en afnemers. Voorbeelden zijn: ompakken, stickers plakken en het vullen van displays voor retail locaties. Verzorgen van de transport was een extra dienst die Na-Nomi verzorgde voor aan haar klanten. Door de stijgende vraag werd deze extra service meer en meer een kostenpost. Ze kozen er daarom voor om deze dienst uit te besteden aan Freight Frame.

Rechtstreeks contact dankzij een shared inbox

“Een shared inbox zorgt voor rechtstreeks contact, maar kunnen wij gelijktijdig de opdrachten ook monitoren.”

Na de verhuizing in september van Katwijk naar Haps besloot Na-Nomi ook direct het transport uit te besteden aan Freight Frame. Michael: “Zij verzorgen de volledige transportafhandeling voor onze klanten. Een shared inbox zorgt dat de aanvragen direct bij Freight Frame binnenkomen, maar dat wij zelf ook in deze inbox kunnen. Hierdoor kunnen wij het monitoren en hebben onze klanten toch rechtstreeks contact met de transporteur. Uiteraard communiceren wij dit ook en is het voor iedereen transparant en duidelijk.

freight frame transport

Mogelijkheden
Transport

Voor elke transportuitdaging die jij hebt, hebben wij een passende oplossing. Bekijk hier alle transport mogelijkheden.

Mogelijkheden
Middelen

En ben je op zoek naar specifieke middelen voor jouw transport? Bekijk hier alle beschikbare transport middelen.

Kom in contact

Laten we eerlijk zijn. De transportwereld is een jungle van aanbieders en mogelijkheden. Hectisch en dynamisch. Het plannen van verschillende leveringen naar verschillende landen is vaak een flinke puzzel. Daar helpen we je graag bij! Wij komen graag met je in contact om samen die puzzel op te lossen.

Dit veld is bedoeld voor validatiedoeleinden en moet niet worden gewijzigd.

Klantcases

Deze klanten gingen u al voor!

Bekijk onze kennisbank

In onze kennisbank delen wij onze kennis als internationaal transport specialist. Ben jij op zoek naar informatie over diverse transportprocessen? Of wil je meer weten over transportmogelijkheden? Je leest het allemaal in onze uitgebreide kennisbank, waar alle belangrijke begrippen uit de transportwereld worden uitgelegd.

Alle bestemmingen

Wij rijden dagelijks van en naar een groot aantal Europese landen. Waarbij wij geen uitdaging uit de weg gaan!

freight frame header

Join the

Front row

Deze website is (nog) niet geoptimaliseerd voor weergave in landscape modus.
Houd je mobiel rechtop om de staande modus te gebruiken.