Dieseltoeslag
december

Meer tijd voor core business door uitbesteding transport

Na-Nomi is een co-packing organisatie die bedrijven helpt om Fast Moving Consumer Goods (FMCG) verpakkingen af te stemmen op verschillende distributiekanalen en afnemers. Voorbeelden zijn: ompakken, stickers plakken en het vullen van displays voor retail locaties. Verzorgen van de transport was een extra dienst die Na-Nomi verzorgde voor aan haar klanten. Door de stijgende vraag werd deze extra service meer en meer een kostenpost. Ze kozen er daarom voor om deze dienst uit te besteden aan Freight Frame.

“Als je met co-packing bezig bent, ben je niet bezig met een zending. Het kostte ons veel tijd.”

Na-Nomi is zeer klantgericht en verzorgt eigenlijk alles wat een klant vraagt. Michael Kroon, Operationeel Manager noemt dat ook wel Value Added Logistics (VAL) activiteiten. Michael: “Wanneer een pallet binnenkomt, doen we er iets mee – van ompakken tot bestickeren – om het vervolgens weer te verzenden.” Een nieuwe klant en stijgende vraag naar transport zorgde dat de organisatie in tijdnood kwam met het organiseren van het transport. Logisch, want het was een extra service. Michael: “Als je met co-packing bezig bent, ben je niet bezig met een zending. Hierdoor merkte we dat we de zendingen niet altijd scherp hadden en het kostte ons ontzettend veel tijd.” Dit moest anders. Na-Nomi ging op zoek naar een partij die zowel een doosje tot volle wagens, en alles daartussen, kan transporteren voor haar klanten. Ze kwamen uit bij Freight Frame, die gespecialiseerd zijn in internationaal transport naar Scandinavië, maar tegelijkertijd ook transport verzorgt in Nederland en rest van Europa.

bestemmingen

“Een shared inbox zorgt voor rechtstreeks contact, maar kunnen wij gelijktijdig de opdrachten ook monitoren.”

Michael Kroon Oeratineel Manager

Na de verhuizing in september van Katwijk naar Haps besloot Na-Nomi ook direct de transport uit te besteden aan Freight Frame. Michael: “Zij verzorgen de volledige transportafhandeling voor onze klanten. Een shared inbox zorgt dat de aanvragen direct bij Freight Frame binnenkomen, maar dat wij zelf ook in deze inbox kunnen. Hierdoor kunnen wij het monitoren en hebben onze klanten toch rechtstreeks contact met de transporteur. Uiteraard communiceren wij dit ook en is het voor iedereen transparant en duidelijk.”

home

Join the

Front row

Deze website is (nog) niet geoptimaliseerd voor weergave in landscape modus.
Houd je mobiel rechtop om de staande modus te gebruiken.