Dedicated transport

Dedicated transport naar Finland, overig Scandinavië (Zweden, Noorwegen, Denemarken) en de Baltische Staten (Estland, Letland, Litouwen)? Of juist dedicated vervoer vanuit deze landen? Vraag dan zeker een offerte aan bij Freight Frame.

Dedicated transport met Freight Frame

Waarom kiezen voor dedicated transport?

 • Volledige aandacht: Dedicated transport biedt je de zekerheid dat jouw goederen met de grootste zorg en aandacht worden behandeld. Dit type transport betekent dat een voertuig volledig is toegewezen aan jouw zending, zonder tussentijdse stops of omwegen. Hierdoor worden risico’s geminimaliseerd en wordt de leveringstijd aanzienlijk verkort. Dedicated transport is ideaal voor zendingen met strakke deadlines en gevoelige ladingen die extra aandacht vereisen.
 • Flexibiliteit en maatwerk: Met dedicated transport kun je profiteren van flexibele en op maat gemaakte logistieke oplossingen die precies aansluiten bij jouw specifieke behoeften. Dit betekent dat je volledige controle hebt over het transportproces, inclusief de mogelijkheid om specifieke routes en tijden te bepalen die het beste passen bij jouw eisen.
 • Betrouwbaarheid en veiligheid: Dedicated en FTL transport garandeert een hoog niveau van betrouwbaarheid en veiligheid voor jouw goederen. Omdat de vrachtwagen exclusief voor jouw zending is gereserveerd, vermindert dit het risico op verlies of schade aan jouw goederen. Bovendien biedt dit type transport extra beveiliging voor waardevolle of gevoelige ladingen.

 

Waarom Freight Frame voor FTL/Full Truck Load transport?

 • Diepgaande expertise: Met meer dan 30 jaar ervaring in de transportsector heeft Freight Frame de kennis en expertise om hoogwaardige dedicated transportdiensten aan te bieden. Onze ervaring met diverse soorten zendingen en logistieke uitdagingen maakt ons de ideale partner voor bedrijven die betrouwbare en efficiënte transportoplossingen nodig hebben tussen de Benelux, Scandinavië en de Baltische Staten.
 • Dagelijkse vertrekken: Wij bieden dagelijks dedicated transport van en naar Finland, Zweden, Noorwegen, Denemarken en de Baltische Staten. Deze frequentie zorgt ervoor dat we snel kunnen inspelen op jouw transportbehoeften en dat jouw goederen altijd op tijd worden geleverd.
 • Volledige controle en transparantie: Met vestigingen in Nederland en Finland hebben we volledige controle over het transportproces. We bieden één vast contactpunt voor directe communicatie, zodat je altijd op de hoogte bent van de status van jouw zending. Onze korte communicatielijnen zorgen voor snelle besluitvorming en flexibiliteit.
freight frame transport

Neem gerust contact op

Klaar om jouw dedicated transport met onze hulp te regelen? Neem vandaag nog contact op met Freight Frame voor een op maat gemaakte oplossing die aan al jouw logistieke behoeften voldoet. Ons team staat klaar om je te helpen bij elke stap van jouw transportbehoefte. Ook voor vragen kun je gerust contact met ons opnemen.

Dit veld is bedoeld voor validatiedoeleinden en moet niet worden gewijzigd.

Omvang en type zending

Elk transportvraagstuk heeft een unieke omvang en type zending. Voor geconditioneerd vervoer kan je bij ons terecht met:

Mogelijkheden
Transport

Voor elke transportuitdaging die jij hebt, hebben wij een passende oplossing. Bekijk hier alle transport mogelijkheden.

Mogelijkheden
Middelen

En ben je op zoek naar specifieke middelen voor jouw transport? Bekijk hier alle beschikbare transport middelen.

freight frame transport

Voordelen Freight Frame

Bij Freight Frame ben jij verzekerd van een aantal voordelen, wij hebben ze voor je op een rij gezet:

 • Al meer dan 30 jaar actief;
 • Snel schakelen en altijd met een vast contactpersoon;
 • Eigen 3PL netwerk tussen de Benelux en Finland;
 • Werken met mensen en materiaal conform Europese wettelijke ADR voorschriften;
 • Van pallet tot volle lading, droog alsmede geconditioneerd;
 • Eigen kantoren in Nederland en Finland, alles onder controle;
 • Freight Frame is onderdeel van Nabuurs. Dé specialist in integrale logistieke oplossingen voor Fast Moving Consumer Goods (Food & Retail).

Altijd op tijd en volgens afspraak

We kennen de weg naar en in Finland, we hebben het materieel en we doen alles om onze klanten van A naar B te helpen.
Het moet wel heel gek lopen als het ons niet lukt. Bij wijze van spreken dragen we het zelf!

Dagelijks vervoer

Dagelijks vervoer

Dagelijks vertrekken wij van en naar Finland om snel en binnen tijd te leveren.

Wagenpark en warehouse

Wagenpark en warehouse

Onze basis is in Katwijk met een vloot van ruim 70 trailers.

Korte communicatielijnen

Korte communicatielijnen

We werken met één contactpersoon zodat je altijd direct weet waar je aan toe bent.

Eigen vestiging

Eigen vestiging

Communicatie kort en snel door eigen kantoor in Finland.

Klantcases

Deze klanten gingen je al voor!

Bekijk onze bestemmingen

Wij rijden dagelijks van en naar Finland, Scandinavische of Baltische landen. Waarbij wij geen uitdaging uit de weg gaan!

Offerte aanvragen?

Freight Frame is jouw partner voor dedicated transport van en naar Finland, overig Scandinavië en de Baltische Staten. Ben jij benieuwd naar wat wij voor jouw bedrijf kunnen betekenen? Neem gerust contact op of vraag direct een offerte aan via sales@freightframe.com.

Offerte aanvragen voor Dedicated transport

Dit veld is bedoeld voor validatiedoeleinden en moet niet worden gewijzigd.
Deze website is (nog) niet geoptimaliseerd voor weergave in landscape modus.
Houd je mobiel rechtop om de staande modus te gebruiken.