Geconditioneerd vervoer

Freight Frame is specialist in internationaal geconditioneerd vervoer naar Finland, overig Scandinavië (Zweden, Noorwegen, Denemarken) en de Baltische Staten (Estland, Letland, Litouwen). Dagelijks verzenden en ontvangen wij temperatuurgevoelige goederen van en naar deze landen. Deze zendingen variëren van één pallet tot aan complete ladingen.

We maken gebruik van eigen kantoren in Finland en Nederland, aangevuld door een eigen 3PL netwerk tussen Finland en Benelux. Bovendien maken onze (geconditioneerde) cross dock locaties in Nederland en Finland het mogelijk om uw goederen door te vervoeren vanuit en naar Duitsland, het Verenigd Koninkrijk, Frankrijk, Spanje, Portugal en Italië.

Wat is geconditioneerd vervoer?

Geconditioneerd transport is er in verschillende soorten en maten. Bij het vervoer van verse of bederfelijke goederen is het van belang om een gecontroleerde atmosfeer te creëren. Het doel daarbij is om de kwaliteit van het product gedurende het transport te behouden. Een belangrijk onderdeel hiervan is gekoeld transport, ook wel koeltransport genoemd, van bijvoorbeeld levensmiddelen.

Geconditioneerd transport door Freight Frame

Door kennis en kunde van ons moederbedrijf Nabuurs is Freight Frame volledig ingesteld op gekoeld en/of verwarmd vervoer. Onze vloot is geschikt voor thermo -, vries- en drooggoed. Denk hierbij aan voedingsmiddelen, bloemen & planten en producten uit chemische- en pharma industrie. Wij werken volledig conform de richtlijnen van ISO, HACCP en General Food Law.

Omvang en type zending geconditioneerd vervoer

  • Pallet (droog, koel)
  • Groupage (droog, koel)
  • Deelpartijen (droog, koel)
  • FTL / compleet ladingen (droog, koel, vries)

Belangrijke informatie over Freight Frame

  • Eigen 3PL netwerk tussen de Benelux en Finland
  • Kantoren in Nederland en Finland voor lokale afhandeling
  • Werken conform ISO, HACCP en General Food Law
  • Vloot geschikt voor droog, koel, vries

Ben je op zoek naar veilig en voordelig geconditioneerd transport? Vraag dan een offerte aan bij Freight Frame.