Vooruitstrevende transportoplossingen met Forwarding

Gepubliceerd: 16 mei 2024
Bijgewerkt: 21 mei 2024
Leestijd: 3

Inhoudsopgave

Freight Frame verzorgt al meer dan 30 jaar snel en betrouwbaar transport van en naar Finland, Scandinavië en de Baltische Staten. Het bedrijf is opgesplitst in 2 takken. Enerzijds is Freight Frame specialist op het gebied van Finland transport. Zo rijden ze met eigen wagens van en naar bestemmingen in Finland. Anderzijds is er Forwarding, specialist voor overig Scandinavië en de Baltische Staten. Wij rijden niet zelf met eigen wagens, maar werken met vaste partners die dit voor ons doen. We spraken Bianca Verhappen en Jacqueline de Mooij

Wat doen we bij Forwarding?

Bianca en Jacqueline vormen samen het Forwarding team. Maar wat doen ze bij Forwarding? Bianca: “Wij krijgen van zowel bestaande klanten als potentiële klanten aanvragen binnen. Zo kan het bijvoorbeeld zijn dat een bedrijf vervoer zoekt voor hun product naar een bepaalde bestemming. Van pallettransport tot machines en kleding, noem maar op. Wij nemen deze aanvragen in behandeling. Zodra we alles goed in kaart hebben gebracht, gaan we kijken wie van onze vervoerders het meest geschikt is. Voor de ene order heb je een normale vrachtwagen nodig, voor de andere een megatrailer. Soms komen er ook aanvragen in projectvorm binnen.”

Een vast netwerk aan partners

Forwarding beschikt dus niet over een eigen wagenpark zoals Freight Frame. Jacqueline licht toe: “We werken al lange tijd samen met dezelfde vaste partners. Daardoor kunnen we opties niet alleen goedkoper, maar ook sneller aanbieden aan onze klanten. We kunnen snel schakelen. Hoe langer je ook met elkaar werkt, hoe beter de tarieven zijn. En dus profiteren onze klanten uiteindelijk ook van deze langdurige samenwerkingen.”

Bianca vult aan: “We zijn altijd heel betrokken en doen ons uiterste best om aan de klantwens te voldoen. Wanneer je met één vaste partner samenwerkt, ben je afhankelijk. Het voordeel van Forwarding is dat wij meerdere partners kunnen inschakelen. En dan kun je heel flexibel zijn. De wensen van de klant staan voorop. We proberen altijd de best mogelijke oplossing voor de klant verzorgen.”

Korte lijnen met een groot bereik

Een netwerk aan betrouwbare partners is een groot voordeel van Forwarding. Jacqueline: “Je kunt het zien als een extra stukje service. Finland transport is de hoofdmoot van Freight Frame. Onze focus ligt op overig Scandinavie en de Baltische Staten. Wanneer een klant van Freight Frame transport nodig heeft voor de Baltische Staten, kunnen ze het bij ons neerleggen. Zo blijft de klant ook bij hetzelfde bedrijf. Doordat we een klein bedrijf zijn, hebben we korte lijnen.”

“Onze focus ligt op de Baltische Staten en overig Scandinavië. Maar voor verschillende vaste accounts doen we ook steeds meer binnen Europa. Zo krijgen we transportaanvragen binnen voor Frankrijk of Spanje. We proberen alles te behandelen. Ons bereik wordt ook steeds groter. Zo transporteren we tegenwoordig ook regelmatig naar Roemenië, Bulgarije, Griekenland, Malta, Engeland, Ierland en Zwitserland. We hebben zoveel partners, dat we eigenlijk alles wel kunnen wegzetten voor onze klanten”, zo sluit Bianca af.

Neem contact met ons op voor persoonlijk advies of duik dieper in onze diensten op onze kennisbank. Vertrouw op Forwarding voor uw logistieke behoeften en ervaar de voordelen van een uitgebreid, betrouwbaar netwerk.

 

Dit veld is bedoeld voor validatiedoeleinden en moet niet worden gewijzigd.

Gerelateerde artikelen

Deze website is (nog) niet geoptimaliseerd voor weergave in landscape modus.
Houd je mobiel rechtop om de staande modus te gebruiken.