Over Freight Frame

In de transportwereld staat Freight Frame bekend als dé transport Finland specialist. Zo’n 30 jaar geleden begonnen wij vanuit Nederland op Finland te rijden. Dat doen we nog steeds dagelijks, met eigen materieel.

Uitgebreid bestemmingennetwerk

Inmiddels verzorgen we dagelijkse transport Finland en vrijwel alle Noord-Europese bestemmingen. Daarnaast zijn we ons in de loop der jaren gaan richten op de andere Scandinavische landen (Denemarken, Noorwegen en Zweden) en de Baltische Staten (Estland, Letland en Litouwen). Bekijk onze bestemmingen >>

Wagenpark en warehouse in Nederland

Freight Frame is gevestigd in het Brabantse Katwijk (bij Cuijk). Dit is de thuisbasis voor onze vloot van ruim 70 trailers. Voor onze transporten beschikken we zowel over megatrailers (tautliners) als koeltrailers en kastenwagens. Ook hebben we een eigen warehouse tot beschikking voor opslag en / of cross dock faciliteiten.

Eigen vestiging in Finland

Naast Freight Frame Nederland hebben we ook ons eigen site in Finland: Freight Frame Oy, gevestigd in Tampere. Via deze vestiging verzorgen we de volledige afhandeling van al uw transporten binnen Finland. Ook bieden we warehouse- en cross dock faciliteiten in Finland aan.

Onderdeel van Nabuurs Groep

Freight Frame is onderdeel van de Nabuurs Groep, die met 1.100 medewerkers en 110 miljoen euro omzet tot de 25 grootste logistieke dienstverleners van Nederland behoort. Nabuurs is onder meer ISO en HACCP gecertificeerd, in het bezit van een Lean & Green STAR en heeft een Graydon certificering voor financieel gezond bedrijf. Dat biedt onze klanten belangrijke waarborgen met betrekking tot de kwaliteit, duurzaamheid en financiële gezondheid van onze organisatie.