Dieselin lisämaksu
juli

Tietosuojakäytäntö Nabuurs

Nabuurs, muun muassa Freight Frame B.V.:n, Nabuurs Truckservice B.V.:n emoorganisaatio. , Van Opzeeland B.V. ja Na-Nomi B.V., kunnioittaa kaikkien käyttäjien yksityisyyttä ja varmistaa, että antamiasi henkilötietoja käsitellään luottamuksellisesti. Käytämme tietojasi järjestelmien optimaaliseen käyttöön. Jos haluamme käyttää tietojasi muihin tarkoituksiin, olemme velvollisia pyytämään lupaasi. Nabuurs ei myy henkilötietojasi kolmansille osapuolille ja antaa ne vain päivittäiseen toimintaan osallistuvien kolmansien osapuolten saataville. Nabuurs B.V., joka sijaitsee osoitteessa Schuttersweg 16, Haps, on vastuussa henkilötietojen käsittelystä tässä tietosuojaselosteessa esitetyllä tavalla.

Käsittelemämme henkilötiedot

Nabuurs B.V. käsittelee henkilötietojasi, koska käytät palveluitamme ja/tai koska annat nämä tiedot meille itse. Alta löydät yleiskatsauksen käsittelemistämme henkilötiedoista:

  • Etu-ja sukunimi
  • Seksiä
  • Syntymäaika
  • Syntymäpaikka
  • Osoitetiedot
  • Puhelinnumero
  • Sähköpostiosoite
  • IP-osoite
  • Muut henkilötiedot, joita annat aktiivisesti, esimerkiksi luomalla profiilin tälle verkkosivustolle, kirjeenvaihdossa ja puhelimitse
  • Sijaintitiedot
  • Internet-selain ja laitetyyppi


Käsittelemämme erityiset ja/tai arkaluonteiset henkilötiedot

Verkkosivustollamme ja/tai palvelullamme ei ole tarkoitus kerätä tietoja alle 16-vuotiaista sivuston vierailijoista. Ellei heillä ole vanhemman tai huoltajan lupaa. Emme kuitenkaan voi tarkistaa, onko kävijä yli 16-vuotias. Siksi suosittelemme vanhempia osallistumaan lastensa verkkotoimintoihin, jotta lapsia koskevia tietoja ei kerätä ilman vanhempien lupaa. Jos olet vakuuttunut, että olemme keränneet henkilötietoja alaikäisestä ilman tätä lupaa, ota meihin yhteyttä osoitteella privacy@nabuurs.nl, niin poistamme nämä tiedot.


Mihin tarkoitukseen käsittelemme henkilötietoja

Nabuurs B.V. käsittelee henkilötietojasi seuraaviin tarkoituksiin:

  • Soittaminen tai sähköpostin lähettäminen, jos se on tarpeen liiketoimintamme ja palveluidemme toteuttamiseksi;
  • tiedottaminen palveluidemme ja tuotteidemme muutoksista;
  • Tarjoaa mahdollisuuden luoda tili;
  • Analysoimme käyttäytymistäsi verkkosivustolla parantaaksemme verkkosivustoa ja räätälöidäksemme tuote- ja palveluvalikoimaa mieltymystesi mukaan;
  • Surffauskäyttäytymisesi seuranta eri verkkosivustoilla, joiden avulla räätälöimme tuotteemme ja palvelumme tarpeidesi mukaan.


Automaattinen päätöksenteko

Nabuurs B.V. ei tee automaattiseen käsittelyyn perustuvia päätöksiä asioissa, joilla voi olla (merkittäviä) seurauksia ihmisille. Tämä koskee päätöksiä, jotka tehdään tietokoneohjelmilla tai järjestelmillä ilman, että henkilö (esimerkiksi Nabuurs B.V.:n työntekijä) on mukana.


Kuinka kauan säilytämme henkilötietoja

Nabuurs B.V. ei säilytä henkilötietojasi pidempään kuin on ehdottoman välttämätöntä tietojesi keräämisen tarkoituksen toteuttamiseksi.


Henkilötietojen jakaminen kolmansien osapuolten kanssa

Nabuurs B.V. jakaa henkilötietojasi useille kolmansille osapuolille, jos se on tarpeen sopimuksen täytäntöönpanon ja lainmukaisten velvoitteiden noudattamiseksi. Teemme käsittelysopimuksen puolestamme tietojasi käsittelevien yritysten kanssa varmistaaksemme tietojesi saman tason tietoturvan ja luottamuksellisuuden. Nabuurs BV on edelleen vastuussa näistä käsittelytoimista. Lisäksi Nabuurs B.V. henkilötietosi muille kolmansille osapuolille. Teemme tämän vain sinun nimenomaisella luvallasi.


Evästeet tai vastaavat tekniikat, joita käytämme

Nabuurs B.V. käyttää vain teknisiä ja toiminnallisia evästeitä. Ja analyyttiset evästeet, jotka eivät loukkaa yksityisyyttäsi. Eväste on pieni tekstitiedosto, joka tallennetaan tietokoneellesi, tabletillesi tai älypuhelimellesi, kun vierailet tällä verkkosivustolla ensimmäisen kerran. Käyttämämme evästeet ovat välttämättömiä verkkosivuston teknisen toiminnan ja helppokäyttöisyyden kannalta. Ne varmistavat, että sivusto toimii oikein ja muistavat esimerkiksi haluamasi asetukset. Tällä voimme myös optimoida verkkosivumme. Voit poistaa evästeet käytöstä asettamalla Internet-selaimesi niin, ettei se enää tallenna evästeitä. Lisäksi voit myös poistaa kaikki aiemmin tallennetut tiedot selaimesi asetuksista.


Tarkastele, muokkaa tai poista tietoja

Sinulla on oikeus esittää pyyntö nähdäksesi, korjataksesi tai poistaaksesi itsesi. Sinulla on myös oikeus peruuttaa suostumuksesi tietojen käsittelyyn tai vastustaa henkilötietojesi käsittelyä Nabuurs B.V:n toimesta. ja sinulla on oikeus tietojen siirrettävyyteen. Tämä tarkoittaa, että voit lähettää meille pyynnön lähettää meillä olevat henkilötiedot tietokonetiedostossa sinulle tai muulle mainitsemallesi organisaatiolle.

Voit lähettää henkilötietojesi käsittelyä, oikaisua, poistamista, tietojen siirtoa koskevan pyynnön tai suostumuksesi peruuttamista tai vastustamista henkilötietojesi käsittelyyn koskevan pyynnön osoitteeseen privacy@nabuurs.nl.

Nabuurs B.V. Haluaisitko myös huomauttaa, että sinulla on mahdollisuus tehdä valitus kansalliselle valvontaviranomaiselle, Alankomaiden tietosuojaviranomaiselle. Voit tehdä tämän seuraavan linkin kautta: https://autoriteitpersoonsgegevens.nl/nl/contact-met-de-autoriteit-persoonsgegevens/tip-ons


Kuinka suojaamme henkilötietoja

Nabuurs B.V. suhtautuu tietojesi suojaamiseen vakavasti ja ryhtyy tarvittaviin toimenpiteisiin väärinkäytön, katoamisen, luvattoman käytön, ei-toivotun paljastamisen ja luvattoman muuttamisen estämiseksi. Jos sinusta tuntuu, että tietojasi ei ole suojattu asianmukaisesti tai jos on viitteitä väärinkäytöstä, ota yhteyttä osoitteeseen privacy@nabuurs.nl. Nabuurs BV on ryhtynyt seuraaviin toimenpiteisiin henkilötietojesi suojaamiseksi:

  • Sertifioitujen datakeskusten/kumppaneiden käyttö turvallisuuden takaamiseksi;
  • Palomuurit, virustorjunta ja roskapostisuodatin hallussa;
  • SSL-sertifikaattien käyttäminen verkkosivustoilla salattua yhteyttä varten;
  • Kumppaneidemme kanssa koordinoidun käsittelijän sopimuksen olemassaolo;
  • Prosessien optimoinnin toteuttaminen;
  • Säännöllisten turvatarkastusten suorittaminen;
  • Lupien määräajoin tarkastaminen.

Onko sinulla kysyttävää tietosuoja- & evästeilmoituksestamme? Ota rohkeasti yhteyttä!

Deze website is (nog) niet geoptimaliseerd voor weergave in landscape modus.
Houd je mobiel rechtop om de staande modus te gebruiken.