Klantcase Pharmavit

Ook in de transport draait alles om communicatie

Vanuit de vestiging in Zevenberg levert Pharmavit vitaminen, mineralen en plantenextracten voor voedingssupplementen aan klanten in heel Europa. Door uitbreiding van het klantenbestand zocht de organisatie een betrouwbare partner die levert aan onder andere Zweden en Finland. Freight Frame bood hierin de oplossing.

Harde transporteisen door ISO-certificaat

De eisen van Pharmavit zijn behoorlijk streng. En dat heeft alles te maken met de ISO-certificeringen, vertelt Martijn de Jong, Logistiek Manager bij Pharmavit: “Wij stellen harde eisen aan onze transporteurs. Chemicaliën, niet-verpakte organistische materialen (zoals bloemen) en sterk ruikende artikelen (zoals autobanden) zijn voorbeelden van producten die transporteurs niet in dezelfde wagen mogen vervoeren. Dus toen wij onze klantenbestand uitbreidde naar Scandinavië zochten wij een partij die aan deze strenge eisen kon voldoen.”

estland

Een van de betrouwbaarste transporteurs

"Volgens onze Vendor Rating zijn ze een van de betrouwbaarste transporteurs"

Hoe de samenwerking met Freight Frame precies tot stand is gekomen weet Martijn niet, dit was nog voor zijn tijd. Waarom ze bij Freight Frame zijn gebleven weet hij wel. Martijn: “We zien in Freight Frame een betrouwbare partner die transparant communiceert en snel schakelt. Vooral dankzij de korte communicatielijnen zijn we altijd op de hoogte van de levering en kunnen we snel schakelen bij bijvoorbeeld speciale leveringen of terughalen van zendingen. Dit werkt snel en efficiënt.”

Zo kan Pharmavit zelf ook klanten goed op de hoogte houden. Martijn: “Door die transparantie en de snelle levertijd – ongeveer vier á vijf dagen – zien wij de klanttevredenheid enorm stijgen. Dat is heel goed. En in combinatie met mijn eigen ‘vendor rating’ is Freight Frame voor ons een van de betrouwbaarste transporteurs.

home

Kwaliteit boven prijs

“Prijs kan nooit ten koste gaan van kwaliteit”

Op de vraag waarom Martijn eventueel zou veranderen van transporteur hoeft hij niet lang na te denken. “Dit heeft ook weer alles te maken met communicatie in combinatie met veel zaken die er fout gaan. Fouten zoals later leveren, foutieve leveringen en wanneer de communicatie stokt.” Hij is van mening dat je voor een lagere prijs niet hoeft te switchen van transporteur. “De prijzen van alle transporteurs liggen nagenoeg gelijk. Je kan wel voor een nieuwe prijsvechter gaan, maar dan lever je waarschijnlijk in op kwaliteit. En dat wil je niet.”

bestemmingen

Mogelijkheden
Transport

Voor elke transportuitdaging die jij hebt, hebben wij een passende oplossing. Bekijk hier alle transport mogelijkheden.

Mogelijkheden
Middelen

En ben je op zoek naar specifieke middelen voor jouw transport? Bekijk hier alle beschikbare transport middelen.

Kom in contact

Laten we eerlijk zijn. De transportwereld is een jungle van aanbieders en mogelijkheden. Hectisch en dynamisch. Het plannen van verschillende leveringen naar verschillende landen is vaak een flinke puzzel. Daar helpen we je graag bij! Wij komen graag met je in contact om samen die puzzel op te lossen.

Dit veld is bedoeld voor validatiedoeleinden en moet niet worden gewijzigd.

Klantcases

Deze klanten gingen u al voor!

Bekijk onze kennisbank

In onze kennisbank delen wij onze kennis als internationaal transport specialist. Ben jij op zoek naar informatie over diverse transportprocessen? Of wil je meer weten over transportmogelijkheden? Je leest het allemaal in onze uitgebreide kennisbank, waar alle belangrijke begrippen uit de transportwereld worden uitgelegd.

Alle bestemmingen

Wij rijden dagelijks transport van- en naar diverse Europese landen. Waarbij wij geen uitdaging uit de weg gaan!

freight frame header

Join the

Front row

Deze website is (nog) niet geoptimaliseerd voor weergave in landscape modus.
Houd je mobiel rechtop om de staande modus te gebruiken.