Onze dertigste Krone trailer is een feit!

Onlangs hebben wij onze dertigste Krone trailer ontvangen. Onder deze trailers vallen megatrailers, kastenwagens en koeltrailers. Wij zetten deze trailers in voor ons transport tussen Nederland – België en Finland.

Nieuwe trailers

Wij zijn al geruime tijd klant van Krone. ”De prijs-kwaliteitverhouding die Krone biedt is uitstekend. Dat is belangrijk op de routes, waarbij sprake is van frequent ferryverkeer”, zegt Stijn van den Bogart, New Business Manager van Nabuurs. Het gaat om twintig megatrailers, vijf kastenwagens en vijf Krone Cool Liners. Opvallend aan de koeltrailers is dat ze zijn voorzien van de nieuwste telematica. “De chauffeur beschikt over een app, waarmee alle criteria die van belang zijn voor de trailer en die van belang zijn voor dit type transport, real time gevolgd en bijgesteld kunnen worden. Wat bovendien mee telt, is de veiligheid van de lading. We hebben gekozen voor een oplossing (Door Protect) die vanaf de fabriek al perfect gemonteerd zit en waarvan we zeker weten dat die de lading van onze klanten nog beter beveiligt dan tot dusverre al was!”

Heeft u een vraag over Transport Finland?

Neem contact met ons op

Bekijk ook onze overige transport bestemmingen:
Transport Noorwegen | Transport Zweden | Transport Denemarken | Transport Estland | Transport Letland | Transport Litouwen

Bron: www.freightframe.com